16 Bradwell

Vredehoek

With this project we’ve continued our exploration of contemporary expressions of row-house architecture.  In this development on the upper slopes of Table Mountain, private garages take access off a shared drive-aisle which in turn takes access from one carriageway crossing.  This allows for private gardens almost all the way along the street edge and pedestrian access to four separate front door entrances into each house directly from the sidewalk.

Structural Engineers : Kantey & Templer

Town Planners :  D&S Planning Studio

Heritage Consultant : Johan Cornelius

Quantity Surveyors : Calcoli Projects

Traffic Engineers : Kantey & Templer

Landscape Architect : Samantha Glen

Fire Engineers :  Sutherland Engineers

Interiors : Objek Interiors

3D Visualisation : Think3D

Project Status : Planning Approval